Doorgaan naar hoofdcontent

De mooiste momenten


De mooiste momenten
Daarvoor heb je kaartjes nodig, veel kaartjes! maar ook leuke doosjes of andere kado verpakkingen voor verjaardagen, bruiloften, jubileums en ga zo maar door. En het liefst natuurlijk met een mooie tekst er op. En als die nou ook nog in het Nederlands kan...
Ja dat kan! En 1 van de 4 nieuwe Nederlandse stempelsets mocht ik als 1 van de lucky few al uit testen! 
Ik combineerde deze teksten stempelset met een andere hele leuk set die nieuw is: Birthday Delivery. Alleen al met dat schattige meisje ben ik uren zoet geweest. Wat een feestje! En nog zo veel ideeën in mijn hoofd om uit te werken. 



Hieronder laat ik nog wat details zien van de kaart en het doosje. En hoe gaaf zijn die glitter enamel dots! net snoepjes en precies wat ik miste in het assortiment van Stampin' Up! 
De envelop heb ik gekleurd met een sponge brayer met Berry Burst inkt, een van nieuwe In Colors. Bekijk de in colors hier, die wil jij toch ook hebben?




En vooruit, nog een kaartje met een hele andere kleurstelling....


Wil jij graag een van deze door mij gebruikte producten bestellen? Of een catalogus ontvangen? (Je kunt hem hier vast downloaden) Of misschien wel zelf demonstratrice worden? (=heel erg leuk!) Neem dan contact met mij op.


Bedankt voor het rondkijken op mijn blog. Doe je ook mee met de winactie? Je kunt een mooie Hostess set winnen! Hop dan helemaal rond en geef je ogen goed de kost en kijk goed op het blog van Miranda Mols voor de uitleg hoe je deel kunt nemen. Veel plezier

Stempelgroetjes Janny


Of ga naar dag 1






Reacties

  1. Heel leuk Janny, en geweldig die lemmon lime twist he...nu al mijn favoriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig! En leuk dat je nederlandse teksten hebt gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank allemaal voor jullie leuke reacties :) Ik heb nog geen tijd gehad om reacties te zetten onder jullie blogs, maar dat komt zeker nog! Het zag er allemaal weer erg leuk en gevarieerd uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi
    wow wat een super kaarten en wat leuk zeg zo met die verschillende kleuren erg leuk om te zien wat je er allemaal mee kan he.

    succes met de hop, ik hop nog even verder.

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Janny,
    Echt super schattig jouw uitwerkingen. Ik vind ze echt top.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaarten! En deze Nederlandse teksten vind ik ook te gek ... hebbe, hebbe, hebbe ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben nu nog even aan het hoppen, leuke kaartjes, ja de nederlandse set is echt leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaartjes zeg! Maak je ook kaarten voor kerst?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Soft Sayings

Soft Sayings is een nieuwe all inclusive kaarten kit van Stampin' Up! Er zitten alle materialen in om 20 mooie kaarten te maken. En er zitten zelfs wat basisbenodigdheden bij zodat je als beginner ook direct aan de slag kunt. (Oké, een schaar en lijm moet je wel zelf nog even toevoegen, maar dat heeft iedereen wel in huis.) De kit bevat naast alle benodigdheden voor de 20 kaarten ook een boekje met duidelijke voorbeeldfoto's en aanwijzingen voor 10 verschillende kaarten. Van ieder ontwerp maak je er dan 2. Er zit zelfs een stempelset, clearblock en een Stampin'Spot (mini inktkussen) in. Je kunt natuurlijk de kaarten precies zo maken zoals ze op het voorbeeld staan. Met de helft heb ik dit ook gedaan. Maar ik wilde geen dubbele kaarten maken, vandaar dat ik bij de tweede helft alles door elkaar gemixt heb en op een andere manier samengesteld.  Het resultaat zie je hieronder. Op sommige kaarten heb ik de Nederlandse stempelset Recht uit het hart gebruikt, een van de

Jar of Cheer

Hallo allemaal en bedankt voor het bezoeken van onze bloghop van Team Utopia! We hebben allemaal een stempelset uit de nieuwe seizoenscatalogus gekozen om te laten zien. Onder aan de pagina kun je door middel van de knoppen vorige en volgende door hoppen naar de andere blogs voor nog veel meer voorbeelden. Veel plezier! Ik heb gekozen voor Jar of Cheer . Dit is een stempelset die je kunt gebruiken in combinatie met de Everyday Jars Framelits dies (als bundel te krijgen in combinatie met de stempelset Jar of love in de jaarcatalogus). En Surprise, er is ook een Halloween variant! Deze heet Jar of Haunts De eerste kaart die ik maakte met Jar of Cheer is een shaker card (schudkaart)  De kleuren die ik gebruikt heb zijn Real Red, Basic Gray en Whisper White. Speciaal voor schudkaarten heeft Stampin'Up! deze handige foam strips Voor de kersttijd is het natuurlijk ook leuk om kadolabels te maken. Ik maakte deze met de kaars en de sneeuwman