Doorgaan naar hoofdcontent
Stempeltijd!
Het is al weer even geleden dat ik wat schreef op mijn blog. Persoonlijk heb ik een hectische tijd achter de rug.
Verhuizen, klussen, het overlijden van mijn vader. Je snapt het al, weinig tijd voor Stampin' Up!

Maar de draad is weer opgepakt en ik ga verder waar ik gebleven was: lekker bezig zijn met stempelen!

Inmiddels is het bijna juni. En dat betekent een nieuwe catalogus boordevol fantastische nieuwe spullen. Heb jij hem nog niet? Stuur me dan een mailtje met je adresgegevens zodat ik hem naar je kan opsturen. Op 1 juni gaat de eerste verzamelbestelling de deur uit, dus zorg dat je dan besteld en betaald hebt!Kom je volgende week op 1 juni ook even langs? Dan doe ik mee aan een bloghop voor de nieuwe catalogus. Allemaal leuke projecten komen dan voorbij met producten uit de nieuwe catalogus. 
En in de tussentijd kun je me volgen op mijn Facebook pagina of je alvast aanmelden voor de In Color Club.

Stempelgroetjes
Janny

Reacties

Populaire posts van deze blog

Jar of Cheer

Hallo allemaal en bedankt voor het bezoeken van onze bloghop van Team Utopia!

We hebben allemaal een stempelset uit de nieuwe seizoenscatalogus gekozen om te laten zien. Onder aan de pagina kun je door middel van de knoppen vorige en volgende door hoppen naar de andere blogs voor nog veel meer voorbeelden.
Veel plezier!

Ik heb gekozen voor Jar of Cheer.
Dit is een stempelset die je kunt gebruiken in combinatie met de Everyday Jars Framelits dies (als bundel te krijgen in combinatie met de stempelset Jar of love in de jaarcatalogus). En Surprise, er is ook een Halloween variant! Deze heet Jar of Haunts

De eerste kaart die ik maakte met Jar of Cheer is een shaker card (schudkaart)
 De kleuren die ik gebruikt heb zijn Real Red, Basic Gray en Whisper White.Voor de kersttijd is het natuurlijk ook leuk om kadolabels te maken. Ik maakte deze met de kaars en de sneeuwman. De afbeeldingen zijn gestempeld met Archival Inkt in de kleur Basic Gray. Ingekleurd met een Aqua Painter en Classic Stampin'…

Soft Sayings

Soft Sayings is een nieuwe all inclusive kaarten kit van Stampin' Up!
Er zitten alle materialen in om 20 mooie kaarten te maken. En er zitten zelfs wat basisbenodigdheden bij zodat je als beginner ook direct aan de slag kunt. (Oké, een schaar en lijm moet je wel zelf nog even toevoegen, maar dat heeft iedereen wel in huis.)

De kit bevat naast alle benodigdheden voor de 20 kaarten ook een boekje met duidelijke voorbeeldfoto's en aanwijzingen voor 10 verschillende kaarten. Van ieder ontwerp maak je er dan 2. Er zit zelfs een stempelset, clearblock en een Stampin'Spot (mini inktkussen) in.
Je kunt natuurlijk de kaarten precies zo maken zoals ze op het voorbeeld staan. Met de helft heb ik dit ook gedaan. Maar ik wilde geen dubbele kaarten maken, vandaar dat ik bij de tweede helft alles door elkaar gemixt heb en op een andere manier samengesteld. 

Het resultaat zie je hieronder. Op sommige kaarten heb ik de Nederlandse stempelset Recht uit het hart gebruikt, een van de 6 mooie Nede…

De mooiste momenten

De mooiste momenten
Daarvoor heb je kaartjes nodig, veel kaartjes! maar ook leuke doosjes of andere kado verpakkingen voor verjaardagen, bruiloften, jubileums en ga zo maar door. En het liefst natuurlijk met een mooie tekst er op. En als die nou ook nog in het Nederlands kan...
Ja dat kan! En 1 van de 4 nieuwe Nederlandse stempelsets mocht ik als 1 van de lucky few al uit testen! 
Ik combineerde deze teksten stempelset met een andere hele leuk set die nieuw is: Birthday Delivery. Alleen al met dat schattige meisje ben ik uren zoet geweest. Wat een feestje! En nog zo veel ideeën in mijn hoofd om uit te werken. Hieronder laat ik nog wat details zien van de kaart en het doosje. En hoe gaaf zijn die glitter enamel dots! net snoepjes en precies wat ik miste in het assortiment van Stampin' Up! 
De envelop heb ik gekleurd met een sponge brayer met Berry Burst inkt, een van nieuwe In Colors. Bekijk de in colors hier, die wil jij toch ook hebben?
En vooruit, nog een kaartje met een hele andere …