Doorgaan naar hoofdcontent

Soft Sayings

Soft Sayings is een nieuwe all inclusive kaarten kit van Stampin' Up!
Er zitten alle materialen in om 20 mooie kaarten te maken. En er zitten zelfs wat basisbenodigdheden bij zodat je als beginner ook direct aan de slag kunt. (Oké, een schaar en lijm moet je wel zelf nog even toevoegen, maar dat heeft iedereen wel in huis.)

De kit bevat naast alle benodigdheden voor de 20 kaarten ook een boekje met duidelijke voorbeeldfoto's en aanwijzingen voor 10 verschillende kaarten. Van ieder ontwerp maak je er dan 2. Er zit zelfs een stempelset, clearblock en een Stampin'Spot (mini inktkussen) in.
Je kunt natuurlijk de kaarten precies zo maken zoals ze op het voorbeeld staan. Met de helft heb ik dit ook gedaan. Maar ik wilde geen dubbele kaarten maken, vandaar dat ik bij de tweede helft alles door elkaar gemixt heb en op een andere manier samengesteld. 

Het resultaat zie je hieronder. Op sommige kaarten heb ik de Nederlandse stempelset Recht uit het hart gebruikt, een van de 6 mooie Nederlandse stempelsets die Stampin' Up! te bieden heeft. Maar verder komt echt alles uit de kit.
Wil je nou ook eens uitproberen of stempelen / kaarten maken een leuke hobby voor je is, dan kun je dat met deze kit heel voordelig eens uitproberen. 

Reken even mee: Voor de kit met 20 kaarten betaal je € 45,-.
Dat kost je dan per kaart € 2,25. (De meeste mooie kaartjes die je in de winkel haalt ben je tegenwoordig al meer voor kwijt!)
En, je hebt na het maken van alle kaarten nog een leuke stempelset, een clearblock en inkt over die je kunt gebruiken voor nog meer kaartjes, want..... 
voor € 25,- heb je een refill voor de kit voor nog eens 20 kaarten! (€ 1,25 per kaart dus)

En natuurlijk is deze kit ook erg leuk voor doorgewinterde stempelaars. Gewoon omdat je soms nog even snel een kaartje nodig hebt. Of omdat je op vakantie ook creatief bezig wilt zijn. Of om kado te geven (Leuke doos zit er omheen!) aan een speciaal persoon.

Bestellen? Stuur me een mailtje of neem contact op via mijn Facebook pagina.
Heb je een creditcard, dan kun je ook rechtstreeks in mijn webshop bestellen. Je vindt daar ook nog andere leuke kits. Kijk gerust eens rond! 

Groetjes Janny

Reacties

Populaire posts van deze blog

Jar of Cheer

Hallo allemaal en bedankt voor het bezoeken van onze bloghop van Team Utopia!

We hebben allemaal een stempelset uit de nieuwe seizoenscatalogus gekozen om te laten zien. Onder aan de pagina kun je door middel van de knoppen vorige en volgende door hoppen naar de andere blogs voor nog veel meer voorbeelden.
Veel plezier!

Ik heb gekozen voor Jar of Cheer.
Dit is een stempelset die je kunt gebruiken in combinatie met de Everyday Jars Framelits dies (als bundel te krijgen in combinatie met de stempelset Jar of love in de jaarcatalogus). En Surprise, er is ook een Halloween variant! Deze heet Jar of Haunts

De eerste kaart die ik maakte met Jar of Cheer is een shaker card (schudkaart)
 De kleuren die ik gebruikt heb zijn Real Red, Basic Gray en Whisper White.Voor de kersttijd is het natuurlijk ook leuk om kadolabels te maken. Ik maakte deze met de kaars en de sneeuwman. De afbeeldingen zijn gestempeld met Archival Inkt in de kleur Basic Gray. Ingekleurd met een Aqua Painter en Classic Stampin'…

De mooiste momenten

De mooiste momenten
Daarvoor heb je kaartjes nodig, veel kaartjes! maar ook leuke doosjes of andere kado verpakkingen voor verjaardagen, bruiloften, jubileums en ga zo maar door. En het liefst natuurlijk met een mooie tekst er op. En als die nou ook nog in het Nederlands kan...
Ja dat kan! En 1 van de 4 nieuwe Nederlandse stempelsets mocht ik als 1 van de lucky few al uit testen! 
Ik combineerde deze teksten stempelset met een andere hele leuk set die nieuw is: Birthday Delivery. Alleen al met dat schattige meisje ben ik uren zoet geweest. Wat een feestje! En nog zo veel ideeën in mijn hoofd om uit te werken. Hieronder laat ik nog wat details zien van de kaart en het doosje. En hoe gaaf zijn die glitter enamel dots! net snoepjes en precies wat ik miste in het assortiment van Stampin' Up! 
De envelop heb ik gekleurd met een sponge brayer met Berry Burst inkt, een van nieuwe In Colors. Bekijk de in colors hier, die wil jij toch ook hebben?
En vooruit, nog een kaartje met een hele andere …